Om certificeringen

Arbejdsglædecertificeringen er en udløber at Vellivforeningens arbejdsglædeprojekt og etableret for at sætte fokus på arbejdet med arbejdsglæde i dyrlægepraksis. I dag administreres ordningen af praQtice i samarbejde med et uafhængigt panel af dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Alle danske dyrlægepraksis kan søge om certificering og nye praksis certificeres løbende. Første gang certificeres ved fysisk besøg på klinikken og de to efterfølgende år certificeres online ved indsendelse af recertificeringsskema samt opfølgende online kontrolseance. Hver tredje år certificeres ved fysisk besøg.

Overskuddet fra ordningen går til løbende udvikling af arbejdsglædetiltag.

Kriterierne for at blive arbejdsglædecertificeret er blevet kategoriseret og fastlagt ud fra input fra over 200 personer, der arbejder i klinisk praksis. Ejere, medarbejdere, ledere, alle typer af faggrupper. Derudover bygger kriterierne på research og analysearbejde om inden for feltet.

Prisen for certificering er som følger:

      • Første certificering inkl. prækvalificeringsskema, certificeringsbesøg ved ringauditør samt rapport med forbedringsforslag 8.000,-
      • Tillæg for besøg af arbejdsglædekonsulent og 2-3 timer arbejdsglædeworkshop 2.000,-
      • Recertificering – online: 4.000,-