Search
Close this search box.

Let implementérbare og konkrete tips

Vil ikke forstyrres kasketten

PÅ nogle klinikker er der ikke meget plads, og det kan derfor være vanskeligt at få ro og til at sidde uforstyrret for at ordne administrative opgaver. En klinik fortalte, at de har en ‘vil ikke forstyrres’, som man tager på hovedet, når man har brug for at arbejde koncentreret uden afbrydelser.

Positiv start på dagen

“Hos os må man ikke være negativ den første halve time. Det er noget, som vi er blevet enige om at prøve. Og det virker super godt. For når den halve time er gået, så kan det nogle gange være lidt svært at huske, hvad det var, man ville brokke sig over.” 🙂

3 gode ting

Start dagen med 3 gode oplevelser, mails, anmeldelser, nyheder og lignende til jeres morgenmøde. Eller hav en tavle hængende et personale-centralt sted, hvor alle kan skrive positive ting, kommentarer til hinanden, sætte små hilsner op osv. Se også 3 gode ting video.

Brokfri zone

Indfør en brokfri zone, for eksempel et bestemt rum eller måske et brokfrit tidspunkt, for eksempel frokostpausen.

Morgenmøder

Mange klinikker fortæller om gode erfaringer med morgenmøder for at få styr på dagen. Stående møder, omkring 15 minutter virker til at fungere godt på mange klinikker. Se også inspiration til morgenmøder.